Keyaerts

Automatisatie van uw sectionaalpoort

Automatisatie

Keyaerts Poorten kan uw bestaande en nieuwe poorten automatiseren dus waarom nog heffen aan uw poort als u ze al kan openen en sluiten met slechts één druk op de knop! U hoeft niet langer de auto uit, in de regen of de kou, om een zware garagedeur te openen.

Automatisatie kan zowel bij kantelpoorten en sectionale poorten maar ook bij schuifhekkens. De motoren die wij u aanbieden worden gekozen aan de hand van de afmetingen en het type van uw poort.  U hoeft niet te vrezen dat u bij een elektriciteitspanne niet meer buiten kan, want dankzij de noodontgrendeling kunt u uw poort direct handmatig openen.


Indien u niet genoeg plaats heeft bovenaan uw poort dan is er voor u de mogelijkheid om een aangepaste motor aan de zijkant te plaatsen.

Bij Keyaerts stellen wij veiligheid voorop! 
Particuliere motoren zijn standaard uitgerust met een een automatische krachtbegrenzing. Wanneer uw poort tijdens een beweging een hindernis ontdekt, zal de poort automatisch stoppen en zich in de tegenovergestelde richting bewegen.
Industrie motoren zijn voorzien van een onderloopbeveiliging.

Bij het automatiseren van een nieuwe of bestaande poort bieden wij volgende mogelijkheden aan:

  • Codeklavier
  • Noodontgrendeling
  • Fotocellen
  • Sleutelcontact (inbouw of opbouw)
  • Automatische dichtloop
  • Extra zenders
  • ...

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze!

Aarzel niet ons te contacteren voor en geheel vrijblijvende en gratis offerte!

Automatisatie van sectionaal poorten en kantelpoorten

Automatisatie van uw bestaande sectionaal poort of kantelpoort is mogelijk.Met één beweging controleert u het openen en sluiten van uw sectionale poort. De automatisering bespaart tijd en energie en draagt bij tot eindeloos comfort waar u al jaren van droomt…
Kantelpoorten zijn zowel in nieuwbouw als bij renovatie veel toegepaste garagepoorten. De populariteit heeft de kantelpoort met name te danken aan het feit dat dit de meest economische oplossing is. Uw bestaande kantelpoort kunt u bedienen of via automatisatie met een motor en zenders.

Automatisering van schuifhekken

Automatiseringen voor schuifhekken met vleugels van 800 kg tot 3500 kg.
De automatiseringen voor schuifhekken van Came zijn perfect in zowel nieuwe als gerenoveerde omgevingen waar geschikte voorzieningen ontbreken. Door de oplossing te kiezen die het best bij uw behoeften past, kunt u het hek automatiseren zonder extra kosten of gecompliceerde structurele aanpassingen. Het resultaat?  Een betere installatieplek voor de motor, uitstekende technische prestaties van het systeem en maximale gebruiksvriendelijkheid.

zender automatisatieafstandsbedieningzender automatisatie schuifhekken