Keyaerts

Rolluiken

Rolluiken

Bent op zoek naar rolluiken?
Met rolluiken kan je de hele dag door genieten hoe jij dat wilt. Liever gedempt licht in je woonkamer tijdens een zonovergoten dag? Of slaap je graag in de volledige duisternis? Met rolluiken kies je zelf hoeveel licht je in je woning toelaat door de rolluiken op de gewenste hoogte neer te laten.
U kunt  kiezen voor een handmatige bediening met lint of stang, maar niets is zo makkelijk, comfortabel en efficiënt als een elektrische motor. Eén druk op de knop, en uw elektrisch rolluik opent of sluit.


Rolluiken bieden naast hun isolerende eigenschappen tal van andere voordelen: 
  • Energiebesparing
  • Geluidswerend
  • Veiligheid
  • Verduistering
  • Vermijden inkijk
  • Beschermen ramen tegen neerslag 

Inbouwrolluiken
Inbouwrolluiken zijn ook wel beter gekend als de traditionele rolluiken die in de meeste bestaande woningen beschikbaar zijn.
Inbouwrolluiken zorden voor een strakke look.
Dankzij onze brede waaier aan kleuren kunnen alle inbouwrolluiken afgestemd worden op de exacte stijl van jouw woning. Het hoofddoel van rolluiken is natuurlijk het afschermen van het licht, maar dankzij innoverende technologieën zijn er steeds meer en meer voordelen verbonden aan het installeren van rolluiken.

Opbouwrolluiken
Opbouwrolluiken zijn voorgemonteerd op het raamkozijn en worden als één geheel geplaatst.Ze worden vooral gebruikt bij woningen waar er boven het raam niet genoeg ruimte is om een inbouwrolluik te plaatsen.

Voorzetrolluiken
Voorzetrolluiken worden geplaatst zonder grote werken.


Aarzel niet ons te contacteren voor en geheel vrijblijvende en gratis offerte!


rolluiken