Keyaerts

Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten in alle courante kleuren

Sedert meer dan 17 jaar is Keyaerts-poorten dé specialist in het plaatsen en herstellen van sectionaalpoorten. Op basis van uw persoonlijke smaak kunnen we een poort samenstellen die volledig aan uw noden en wensen voldoet. Keyaerts staat voor service, ervaring, maatwerk en kwalitatieve afwerking!

Sectionaal poorten openen verticaal naar boven tot een horizontale positie onder het plafond, zodat er een vrije ruimte ontstaat in de dagopening die dan optimaal benut kan worden. Het poortblad is opgebouwd uit verschillende secties en gelakt in de RAL-kleur naar uw keuze. Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te reinigen.
RALKLEUR
Onze poorten zijn verkrijgbaar in alle courante kleuren, zowel de traditionele poorten als een vlakke plaat tot onzichtbare poorten. Sectionaal poorten zijn voorzien van de nodige isolatie. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie verbeter je zo de energieprestaties van uw woning. Rubbers rondom de poort zorgen voor een perfecte afdichting tegen wind en water.
Elke poort wordt standaard voorzien van zenders en een drukknop waardoor u met een simpele druk op de knop de poort automatisch kan openen en sluiten. Deze bedieningsmogelijkheden kunnen uitgebreid worden met bijvoorbeeld extra handzenders, een codeklavier of een vingerscan.

Bij Keyaerts stellen wij veiligheid voorop! 
Particuliere motoren zijn standaard uitgerust met een een automatische krachtbegrenzing. Wanneer uw poort tijdens een beweging een hindernis ontdekt, zal de poort automatisch stoppen en zich in de tegenovergestelde richting bewegen.
Industrie motoren zijn voorzien van een onderloopbeveiliging.


Aarzel niet ons te contacteren voor en geheel vrijblijvende en gratis offerte!

Kantelpoorten en doorloopdeuren

Kantelpoorten zijn zowel in nieuwbouw als bij renovatie veel toegepaste garagedeuren. De populariteit heeft de kantelpoort met name te danken aan het feit dat de kantelpoort de meest economische oplossing is.
Een aantrekkelijk uitzicht, gebruiksvriendelijk, funktionele betrouwbaarheid en een lange levensduur – dit zijn de kwaliteiten die U van een garagepoort verwacht. Deze bereiken wij door gebruik te maken van grondstoffen van de hoogste kwaliteit, een nauwkeurige en stevige mekaniek en een zorgvuldige verwerking. Door de vierpuntsophanging is het vlot functioneren verzekerd. Optimale exploitatie van de ruimte tot vlak achter de poort.
Het deurblad van de kantelpoort bestaat uit één bewegend gedeelte. U kunt naar eigen smaak het materiaal van uw deurblad kiezen.

Past een stalen kantelpoort beter bij het uiterlijk van uw huis? Of toch liever de warme en natuurlijke look van hout?
Geen probleem zowel stalen als houten deurbladen zijn bij ons beschikbaar. U kunt het deurblad van uw kantelpoort zelfs in PVC verkrijgen.
De kantelpoort kunt u met de hand bedienen of via automatisatie met een motor en zenders.

Aarzel niet ons te contacteren voor en geheel vrijblijvende en gratis offerte!

Industrie poorten

Keyaerts een specialist in vele vormen toe- en uitgangen voor industriële gebouwen en woningbouw.
Er is ruime keuze uit diverse uitvoeringen, afwerkingen, bedieningen en inbouwmogelijkheden (heffingen). Zo zorgen wij altijd voor een oplossing op maat.

Veelzijdige sectionale poorten
Een sectionale poort opent verticaal naar boven tot een horizontale positie onder het plafond. Op deze manier verliest u geen ruimte. Dat zorgt ervoor dat u uw garage of ruimte optimaal kan gebruiken. Deze poort kan met de hand bediend worden door middel van een trekkoord of haspelketting, ook automatische bediening via een motor en zenders is mogelijk.
Om u een geschikte sectionaalpoort te kunnen aanbieden, hebben wij een uitgebreid gamma aan railsystemen, typen beslag, paneelkeuzes en paneelvullingen, lichttoetredingen, beveiligingen, afwerkingen, bedieningen, aandrijving- en vensteruitvoeringen.
 
Inbouwmogelijkheden of heffingen
Met behulp van torsie-veren wordt het deurgewicht van de poort uitgebalanceerd, zodat handbediening mogelijk is. Naast standaard heffing zijn ook, extra heffing, verticale heffing, daklijnvolgende heffing en lage inbouwhoogte leverbaar. Deze keuze is afhankelijk van de afmetingen van uw poort en de beschikbare ruimte. Met onze know-how en ervaring helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.
 
De industriële poorten zijn in iedere RAL-kleur beschikbaar. Op deze manier kunt u een kleur kiezen naar eigen smaak.

Aarzel niet ons te contacteren voor en geheel vrijblijvende en gratis offerte!